Aláírásgyűjtés 900 méter miatt

iho   ·   2015.01.16. 09:02

A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) tájékoztatása szerint a Pest megyei matricából adták el a legtöbbet. Róna Márta, a NÚSZ kommunikációs vezetője az Origonak elmondta: a Pesttel szomszédos megyékben is kiemelkedőek az eladási adatok, és Pest megye részesedése folyamatosan csökken január első napjaihoz képest. Róna Márta rámutatott: az eladások várhatóan nem úgy fognak alakulni, mint a 43 ezer forintos általános éves matricánál, a megyematricák év közben is keresettek lesznek: nyáron ezért az üdülőövezetek és a Balaton megyéinek eladásai meg fognak ugrani.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Közút Automobil

Régi idők Forma-1-e a Balaton partján

Harmati Marcell   ·   2024.06.09. 14:10

A népszerű olasz sportautómárka, a Ferrari, tesztelési lehetőséget hirdetett a Balatonfőkajár határában a közelmúltban felépített versenypályán, a Balaton Park Circuit-en. A háromnapos eseményen három, korábbi F-1-es Ferrari körözött az aszfalton.