Aludjon nyugodtan hétfőn hajnalban! Sztrádamatricát biztos nem tud akkor venni...

MTI/iho   ·   2015.08.07. 12:23

Ebben az időszakban egyik értékesítési csatornán sem lesz lehetőség az e-matrica megváltására, ezért a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. (NÚSZ) azt ajánlja, elővételben vegyék meg azt mindazok, akik ebben az időszakban szeretnének közlekedni a díjköteles úthálózaton Magyarországon. Az e-matrica az interneten keresztül az ematrica.nemzetiutdij.hu oldalon és mobileszközön keresztül (SMS-ben vagy mobilalkalmazással) vásárolható meg előre, továbbá személyesen a NÚSZ Zrt. országszerte 17 helyen megtalálható ügyfélszolgálati irodájában, és a viszonteladói értékesítési pontokon.

A díjrendelet értelmében az e-matricát minden esetben előre, a díjköteles útszakaszra való felhajtás előtt kell megváltani. Az utólag megváltott e-matrica jogosulatlan úthasználatnak minősül és pótdíjfizetési kötelezettséget vonhat maga után.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek