Amikor felsírnak a légvédelmi szirénák Rákos irányából

Vörös Attila   ·   2018.05.25. 18:45
karpat88

Elképesztő, leírhatatlan hangja van a Kárpát Vasút egyik közelmúltbeli szerzeményének, a 449 127-es Bobónak. A gép korábban a székesfehérvári Köfémben tolatgatott, öreg korára vált izgalmasabbá az élete. A mozdony különben ugyan olyan klasszikus kivitelű Ősbobó, mint a többi kárpátos gép – ígérem, legközelebb videó is lesz róla!

Csütörtök délben a kékségnek Rákoson akadt dolga: az Ereco ócskavastelepen kellett kocsikat cserélnie. Tizennégy üres vagon állítottak be rakodásra, másik tizennégy rakott kocsival pedig visszakocogott Rákos állomásra. A Kárpát Vasút gyakran mozog az Ereco iparvágányán, az innen fuvarozó vasútvállalatok többnyire őket és a MÁV Nosztalgia Kft.-t bízzák meg az ócskavastelep kiszolgálásával. Jártak már itt különféle Bobók, Dácsiák, sőt még MDmot is! Képriportunk most a 127-es Bobó mozgását követi le.

Üres ócskavasas szerelvénnyel tart az Ereco felé a fura hangú Bobó. A képre kattintva galéria nyílik Vörös Attila fotóiból!

* *

Fotós kollégánk cégeknek és magánszemélyeknek is vállal fotózást: esküvő, rendezvény, portré, családi képek műfajában keressék bátran Attilát az alábbi elérhetőségein!

Honlap: vorosattila.com
Facebook: Vörös Attila fotó
Instagram: vorosatil_ae
Mail: voriae@gmail.com

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek