APEX World Class-díj: megint hazavitte a KLM

iho/repülés   ·   2022.11.09. 10:00
klm100_04

A holland királyi légitársaság és regionális leányvállalata, a KLM Cityhopper ismét elnyerte az utaselégedettséget vizsgáló APEX szervezet World Class minősítését, amivel a biztonságért, utasélményért és fenntarthatóságért tett lépéseket ismerték el. Az Air France először szerzett öt csillagot a felmérésen.

A KLM 2021-ben vehette át először az APEX legmagasabb fokú minősítését, idén pedig újra elnyerte ezt az elismerést, amelyet a világ minden táján elvégzett elégedettségi felmérések alapján osztanak ki. Elsősorban az utasélményt, a biztonságot, fenntarthatóságot és az ügyfelek kiszolgálásának fontosabb aspektusait vizsgálják. World Class díjat csak azok a légicégek kaphatnak, amelyek korábban az APEX 5-csillagos minősítését is megszerezték.

A zsűri szerint a KLM mindegyik területen kiemelkedően teljesített, összegzésükben azt írták: „A földi utaskezelés során, az üzleti várókban és a tesztrepülések során is mély benyomást tett a társaság ránk. A KLM alkalmazottai őszinték, barátságosak és segítőkészek voltak minden utassal szemben és úgy tapasztaltuk, hogy ez a hozzáállás a KLM filozófiájának szerves részét képezi”.

Az APEX a legnagyobb utaselégedettségi felméréseket készítő nemzetközi szervezet, amely elsősorban a légiközlekedésre fókuszál. Ebben az évben nyolc légitársaság kapta meg a World Class besorolást: a KLM mellett a Japan Airlines, a Qatar Airways, az Emirates, a Xiamen Airlines, a Singapore Airlines, a Saudia és a Turkish Airlines vehette át az elismerést.

Az Air France-KLM Csoport másik légitársasága, az Air France ebben az évben vehette át ötcsillagos minősítését, emellett a szervezet az egészségvédelmi intézkedések miatt Gyémánt Díjat adott át a párizsi légitársaságnak.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Repülés Légiközlekedés

KLM: százötven nyári célállomás

iho/repülés   ·   2024.03.10. 12:00

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendi időszakban hét százalékkal több ülőhelyet kínál az elmúlt év azonos időszakához képest, így a felkínált kapacitás minimálisan marad csak el az eddigi rekordot jelentő 2019-es szinthez képest.