Átadták a Magyar Autóklub új központját

MTI   ·   2011.11.11. 12:24
A megújult szolgáltató központ pénteki átadását megelőző sajtótájékoztatón Kovács Zoltán, Magyar Autóklub főtitkára hangsúlyozta, 102 ezer tagjuk van, ami tíz százalékos bővülés a korábbi évhez képest. Országos hálózatukat évente 380 ezren veszik igénybe, és 500 ezer autótulajdonossal állnak partneri kapcsolatban.

Az ország különböző pontján lévő szervizpontok kialakítására az elmúlt hat évben 2,5 milliárd forintot fordítottak.

Kovács Zoltán kiemelte: az utóbbi időben - új piaci szegmenst találva - erősítették gépjármű-javítási tevékenységüket. Számok említése nélkül közölte: egy év alatt az ebből származó bevételüket megduplázták.

A főtitkár tájékoztatása szerint a megnyitó napján a Magyar Autóklub csatlakozik az Elektromos Mobilitás Programhoz, és ennek keretében üzembe helyezik az újpesti szolgáltató központban Magyarország harmadik elektromos töltőoszlopát.

Az autóklub tájékoztatása szerint a kibővített szolgáltató központ átadásával Budáról Újpestre teszik át a székhelyüket.

A sajtótájékoztatón újságírói kérdésre válaszolva a főtitkár közölte, hogy Dömsödi Gábor, aki egy autós szaklap igazgatója, sértettségből fakadóan lejárató kampányt folytat az autóklub ellen. Ennek alátámasztására kiosztotta a közte és Dömsödi Gábor között folytatott elektronikus levelezés másolatait. Kijelentette: a klub minden fillérrel el tud számolni, az éves auditálásoknál nem találtak hiányosságot, visszaélést működésükben.

Az újpesti központban végrehajtott beruházás összegét a kivitelező partnerrel kötött megállapodás értelmében üzleti titokként kezelik.

Kapcsolódó hírek