Átadták a századik Credo buszt a Volán Buszparknak

iho   ·   2017.09.22. 14:54
00kicsi

A beszerzést követően 316-ra nő azon buszoknak a száma, amelyeket a gyártó a Nemzeti Autóbuszgyártás Cselekvési Program bejelentése óta állított forgalomba. A száz új autóbusz (húsz regionális kivitelű Credo Inovell és nyolcvan, alacsonypadlós, elővárosi Credo Econell) a miskolci és a szolnoki közleekdési központoknál és a Volánbusznál közlekedik majd. Ezzel a járműcserével – a buszok egy része már forgalomban van – a járműállomány még iskolakezdés előtt is jelentős megújuláson esett át.

A századik autóbusz (forrás: Kravtex)

A következő időszakban a Credo jelentős fejlesztéseket hajt végre győri és mosonmagyaróvári gyáraiban. A megyeszékhelyen 2018-ban adják át a kibővített összeszerelő csarnokot, és megújul a meglevő épületrész is. Mosonmagyaróváron a legújabb gépbeszerzési program – amely 2017 év végén zárul – CNC forgácsoló gépek, plazmavágók, csőlézer és új festő-fényező fülke beszerzését tartalmazza, a beruházások összértéke többszáz millió forint.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek