Autóbusz és személyautó ütközött Budapesten, tízen megsérültek

iho/közút   ·   2017.07.20. 15:27
400px_bpbusz

Erős János, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) fődiszpécsere az MTI-nek elmondta, a 8E járaton közlekedő, a VT-Arriva által üzemeltetett Mercedes-Benz Conecto csuklós busz előtt egy személyautó szabálytalanul megfordult, ezért összeütköztek. Az elsődleges adatok szerint tíz utas megsérült. Nyolc embert vittek kórházba a helyszínre több kocsival érkező mentők, a többieket a helyszínen látták el.

Egy 8E jelzésű busz elé kanyarodott ki egy személyautó a Thököly út és a Mexikói út kereszteződésében. A balesetben a busz utasai közül tízen sérültek meg (fotók: MTI/Mihádák Zoltán)

A BKK Thököly úton közlekedő járatai késéssel közlekednek, de megállóhely nem marad ki. A Thököly út érintett szakaszán a rendőrség irányítja a forgalmat, az egyik online, közösségi navigációs szolgáltatás térképe szerint a Hungária körúton és a Thököly úton is nagy torlódás alakult ki a környéken.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek