Az agglós Futár

Kemsei Zoltán   ·   2014.04.24. 07:45
00kicsi

Nem is olyan rég történt, hogy a Hősök terén ünnepélyesen átadták a BKK üzemeltetésébe vont agglomerációs járatok új, MAN és Volvo gyártmányú autóbuszait. Természetesen a kocsik (és a járatok, amelyeken futnak majd) is részei lesznek a Futárnak, azaz a fedélzeti és a megállóhelyi utastájékoztatás ugyanúgy fog működni, mint a városi – és ez esetben a városhatárt átlépő – járatokon. A most érkezett buszok Budakeszit egyelőre elkerülik, ide, és a többi kilenc (Budaörs, Diósd, Gyál, Halásztelek, Nagykovácsi, Remeteszőlős, Solymár, Szigetszentmiklós és Törökbálint) területre június végéig ígérik az új szolgáltatás bevezetését. Addig a már megszokott 22-es buszokat jelzi a Futár, többek közt a budakeszi Erkel Ferenc utcánál is. A szintén errefelé járó zsámbéki, pátyi buszok kijelzése egyelőre nem szerepel a tervek között.

Budakeszi kijelző a 22-es buszcsaláddal – kiterjesztik-e a Volánbusz többi járatára is vajon?<br>(a szerző felvétele)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Nem tudja, mennyiért veheti igénybe a közösségi közlekedést március 1-jétől? Akkor irány az ujtarifa.hu!

iho/vasút   ·   2024.02.21. 13:00

Tájékoztató weboldalt indított a MÁV–Volán csoport a március 1-jével induló új tarifarendszerről, melyen többek között az új bérletekről és kedvezményekről, a 24 órás napijegyekről, valamint a fővárosi agglomerációt érintő közlekedési változásokról lehet informálódni.