Hófúvás, jegesedés, támad az igazi tél

MTI   ·   2012.12.03. 09:04

Hófúvás és jegesedés miatt lezárták a Füle és Polgárdi, valamint a Söréd és Csákberény közötti útszakaszokat Fejér megyében – közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.

Szabó-Bisztricz Anett tájékoztatása szerint a lezárt utak szinte járhatatlanok, mindkettőn balesetek történtek a reggeli órákban. Polgárdi és Füle között egy utasok nélküli autóbusz hátulja csúszott árokba, a sofőr nem sérült meg. Söréd és Csákberény között szintén egy utasok nélküli autóbusz, illetve egy hókotró, egy mikrobusz és két autó akadt el. A hókotró jelenleg is az árokban van.

Hétfő reggel óta a katasztrófavédelem tűzoltóegységeit több elakadt járműhöz riasztották. A 7-es főúton Polgárdi-Ipartelepnél egy személygépkocsi az út menti villanyoszlopnak ütközött, amelyet kidöntött. A 7-es főút Lepsény és Polgárdi közötti szakaszán kisteherautó hajtott árokba. Mánynál két személygépkocsi sodródott az árokba, egy mikrobusz az oldalára borult. A 81-es főút 22-es kilométerénél egy terepjáró borult fejtetőre.

Személyi sérülés egyik balesetnél sem történt.

Kapcsolódó hírek