Az Infosys segítségével digitalizálja szolgáltatásait a GEFCO

iho   ·   2020.01.18. 09:00
gefco_digitalis_transzformacio0

Az Infosys a Gefco üzleti alkalmazás-menedzsment szolgáltatásainak átalakítását végzi el a cégnél, ehhez az Infosys nyújtja Live Enterprise Suite megoldását. Ez új képességekkel ruházza fel az ellátási láncot:

  • valós idejű információ-feldolgozásra,
  • és célzott visszajelzések küldésére

lesz lehetősége a Gefco-nak. Jean-Luc Galzi, a Gefco informatikai igazgatója az együttműködés kapcsán azt mondta: „Örülünk, hogy a digitális átalakulás útjára lépünk az Infosys-szal. A digitális innováció az ellátási lánc ágazatában kulcsfontosságú, új partneri együttműködésünk segít erősíteni a Gefco szakértelmét és értéket teremt ügyfeleinknek.”

A Gefco (Groupages express de Franche-Comté, expressz gyűjtőfuvarozás Franche Comté, utalva Franciaország egyik burgundiai régiójára) Európa első tíz logisztikai szolgáltatójának egyike. Fő részvényese 2012 óta az Orosz Államvasutak, kisebbségi tulajdonosa a francia PSA-csoport. A Gefco magyarországon 2006 óta van jelen. A cég legnépszerűbb szolgáltatásai, a közúti szállítmányozás és a készjármű-szállítás mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektet a tengeri, légi, valamint vasúti szállításokra is. Az elmúlt években mind jövedelmezőségben, mind létszámban folyamatos növekedést mutat a vállalat, 2019-ben az alkalmazottak száma már több, mint kilencven fő.

Az Infosys Technologies Limited (Infy)  informatikai szolgáltatócég, bengalurui központtal. Jelenleg India második legnagyobb IT-cége.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek