Balesetek és torlódások hétfője

MTI   ·   2013.04.22. 11:43

A 13-as kilométernél történt a baleset az útpálya főváros felé vezető oldalán, a forgalmat az M0-s autóút irányába terelik.

Kamionnal ütközött egy személyautó hétfő reggel Gyálnál, senki sem sérült meg, de hatalmas torlódás alakult ki az M0-s autóúton és az M5-ös autópályán. Szabó Ágnes, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) sajtóügyeletese azt közölte: a baleset az M0-s 28-as kilométerénél, az M1-es autópálya felé vezető oldalon történt, a kocsisor az M5-ösre is elér. A karambol miatt az egyik sávot lezárták. Mivel a személyautó műszaki mentésére még várni kell, a forgalomkorlátozás egyelőre fennmarad.

A sajtóügyeletes és az Útinform honlapján olvasható tájékoztatás szerint a baleset miatti torlódás „összeér” az M5-ös autópályán egy most kezdődött felújítás miatt felgyűlt kocsisorral. Az Útinform azt közölte, hogy itt a Röszke felé vezető szakaszon felújítási munka kezdődött, a térségben közlekedők lassabb haladásra számítsanak.

Kapcsolódó hírek

Közút Automobil

Márpedig a karaván halad

iho.hu   ·   2024.07.14. 08:00

Kimagasló mértékben és minőségben bővül a Magyar Műszaki és Közlekedési Múzeum gyűjteménye. A múzeum legújabb műtárgyai közé tartozik egy ritka Warszawa vágánygépkocsi, egy Pink Floyd különkiadású Volkswagen Golf III-as, egy Ikarus 405-ös és egy Ikarus 260 CNG-autóbusz.