Nincs kettő négy nélkül

iho   ·   2014.06.20. 19:45
00kicsi

Már megint a 4-es...sóhajthat fel az olvasó. A személyszállításban kissé elhanyagolt Esztergom–Komárom vasútvonal a teherszállításban igencsak jeleskedik. A nyári menetrend közeledtével azonban az ablakos vonatok kedvelői is találhatnak érdekességeket: a Siemens Desirók a Balaton északi partjára költöznek, a Duna mentén visszaveszik a hatalmat a Bézék – sőt mi több: a 2-esen is tiszteletüket tették.

Júniusban hetente két-három, a PSZ gépével továbbított szénvonat indul a tokodi brikettgyárból, rendszerint komáromi határkilépő vonatokról van szó. Az első néhány vonatot Búvárral, az utóbbiakat szinkron Kocúrokkal vontatták>br>A képre kattintva galéria nyílik<br>(Faragó Ferenc felvételei)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Nagyvasút

Nyugat-Balkán felé terjeszkedik a TEN-T

iho/vasút   ·   2021.01.24. 19:05

A transzeurópai közlekedési hálózat létrehozása rendkívül fontos az európai integrációs folyamatban, hiszen a magáncélú utazás mellett a vállalkozásoknak is könnyebbé teszi a szállítást, aminek fontosságára a koronavírus-járvány is rámutatott.