Bezzeg, amikor MÁV Tours-buszok jártak Oroszországban!

Garai Szakács László   ·   2014.10.31. 18:45
mavbusz0

Update: Igazan van a kommentelőnek, a(z egyik) „lényegre” nem sikerült kattintani a cikk írásakor. Szerencsére a busz megvan, a dagesztáni buszpark éke(?).

 

Péntek volt szeptember 24., amikor ez a fotó készült erről a 250-es Ikarusról. Alex_47 nevű felhasználó lőtte, Rosztovban a Privokzalnaja téren.

Az Ikarust itt találtuk: http://fotobus.msk.ru/photo/347817/

A busszal a laza, 942 kilométeres Rosztov–Mahacskala távon „ingáztak”. A Google útvonaltervezője szerint ezt bő tizenhárom óra alatt le lehet zavarni Arvamiron, Vlagyakavkazon át. Szalszkon keresztül viszont napi öt járatot jelez a Google-térkép, 20 óra 21 percnyi menetidővel – ott nem mutat távolságot.

Útvonaltervek: egyik jobb, mint a másik. Bár a szalszki túl egyenes...

Arról sajnos nincs infónk, még mindig ezzel a busszal járnak arrafelé, de nem lennék meglepve, ha kiderülne, igen. A 250-es is jól „néz ki”, sugárzik róla az „élni akarás”. Azon meg ne csodálkozzunk, hogy az átfestésre nem költöttek: jó volt az úgy.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek