Bő húszmilliárd forinttal nőtt az R-Kord szerződésállománya

MTI   ·   2019.03.18. 15:33

Az Opus Global Nyrt. közvetett tulajdonában és konszolidációs körében működő R-Kord Építőipari Kft. aktív szerződésállományának értéke közel húsz százalékkal, azaz 20,3 milliárd forinttal bővült 2018. június végéhez képest – közölte hétfőn az Opus Global.

Az R-KORD Kft. ötvenegy százalékos üzletrésze a 2018-ban végrehajtott tőkeemelési sorozat részeként, tavaly novemberben került az Opus Global tulajdonába. A vasútépítéssel összefüggő biztosító- és távközlő berendezések, valamint vasúti felsővezeték építése, karbantartása, tervezése és engedélyeztetésére specializálódott építőipari vállalat 2018. június 30-ra számított apportértékében 103,6 milliárd forinttal vették figyelembe az akkori szerződésállományt.

A társaság középtávú célja, hogy határokon átnyúló vasútfejlesztési projekteken keresztül kiterjessze tevékenységét a közép-kelet-európai régióban is.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek