Bringázz és vonatozz a munkába!

iho   ·   2014.10.09. 18:45
00kicsi

Az idei kampány nyitórendezvényét a Népligetben tartották: reggel hét és kilenc óra között Dávid Ilona MÁV Zrt. elnök-vezérigazgató, Zaránd György MÁV-Start Zrt. vezérigazgató, Fejes Sándor MÁV Szolgáltató Központ Zrt. vezérigazgató, Pál László MÁV Zrt. általános vezérigazgató-helyettes és Bánhidi-Nagy Attila MÁV Zrt. humánerőforrás vezérigazgató-helyettes látta vendégül a kerekezőket, több mint kétszáz péksütemény fogyott el.

A bringásreggelin Zaránd György, a MÁV-Start Zrt, új vezérigazgatója...<br>A képre kattintva galéria nyílik<br>(forrás: MÁV Zrt.)

A MÁV-Start folyamatosan fejleszti a kerékpárosoknak nyújtott szolgáltatásait: idén augusztusig már több mint 311 ezer kerékpárjegyet váltottak a vonatozók. Országszerte többezer kerékpártároló, B+R parkoló fogadja az utasokat, 2014-ben a nagyobb budapesti pályaudvarokon, például a 4-es metró átadásához kapcsolódóan Kelenföldön és a Keletiben helyeztek üzembe új biciklitárolót – áll a MÁV Zrt. sajtóközleményében.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek