Budaörs is Volános lett

iho   ·   2014.06.07. 18:40
borsbusz0

Mától a főváros forgalmában is fontos szerepet betöltő agglomerációs vonalak közül a Budaörsre közlekedő 40-es, 40E, 140A, valamint a Budaörsön túl Törökbálintra is járó 140-es és a 140B buszjáraton is új, alacsonypadlós és akadálymentesített járműparkkal vette át az autóbuszos közösségi közlekedés szolgáltatási feladatait a VOLÁNBUSZ Zrt. A menetrendek, a járatszámok és a tarifák továbbra is a meglévő fővárosi BKK-rendszerbe illeszkednek.

Romantika a buszvégállomáson. A képre kattintva galéria nyílik (fotók: BKK Facebook-oldala)

A mostani ütemmel, a 287-es és 287A buszvonalak már megvalósult járműcseréjével és a június folyamán a 88-as, 172-es, 188E, 240E, 940-es, 972-es vonalakat érintő további járműcserékkel együtt a budaörsi és törökbálinti vonalakon összesen negyvenhét szóló MAN A21 Lion’s City autóbusz áll forgalomba. A buszjáratok Újbuda és Kelenföld közlekedésében is jelentős szerepet töltenek be Budapesten.

Az agglomerációs vonalakra érkező, összesen százhatvanhét klimatizált, alacsonypadlós és környezetbarát autóbuszokkal számottevően növekszik a szolgáltatás színvonala az érintett vonalakon.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek