Büntetésre számíthat a buszra ugró férfi

MTI   ·   2011.07.26. 17:01

A Budaörsi út egyik felüljárójáról a 139-es autóbusz tetejére ugró fiatalember a szerencsének köszönheti, hogy nem sérült meg, és a buszban is csak minimális anyagi kár keletkezett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közlekedésrendészeti főosztálya, eljárást indított rongálás vétsége miatt ismeretlen tettes ellen. A rendőrség még vizsgálja, hogy a fiatalember a közlekedés biztonsága elleni bűncselekményt is elkövetett-e.

Kapcsolódó hírek

Vasút Városi vasút

Nonstop Budapest: nézze meg a BKV kiállítását!

iho   ·   2023.09.26. 09:00

Október 8-áig ingyenesen látogatható a margitszigeti Kristály színtérben az a tárlat, amely a 150 éves Budapest közszolgáltató cégeinek tevékenységébe enged betekintést. A kiállítás tizenegy állomáson vezeti végig a látogatókat, bemutatva az egyes közműszolgáltatások rövid történetét és fejlesztéseik fontosabb mérföldköveit.

Vasút Közút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Három helyszínen várja az érdeklődőket a BKV a Kulturális Örökség Napjain

iho   ·   2023.09.15. 20:41

Szeptember 16-án és 17-én, a Kulturális Örökség Napjai rendezvénysorozat részeként, a BKV ismét bemutatja a közlekedési kultúra megőrzéséért végzett tevékenységét. A társaság Deák téri és szentendrei múzeuma ezen a hétvégén ingyenesen látogatható, és – kivételesen – megnyílik a nagyközönség előtt a Ferenc áramátalakító is.