Business Superbrands 2024 díjat nyert a Magyar Logisztikai Egyesület

MLE/iho   ·   2024.06.12. 15:00
00_mle_dij

A világ több mint kilencven országában díjazza a legkiválóbb fogyasztói márkákat a Superbrands, a legeredményesebb üzleti márkákat pedig a Business Superbrands. Szakmai szervezet az idei díjazottak sorában mindössze egy van Magyarországon: a Magyar Logisztikai Egyesület.

A Superbrands Programot Nagy-Britanniában hozták létre még a 90-es évek derekán, magyarországi története pedig 2004-ig nyúlik vissza. A hazánkban is nagyra tartott, közismert elismeréssel azokat a márkákat díjazzák, amik kiemelkedően sikeresek és eredményesek. A márkák szerepe manapság jelentős, hiszen segíthetik például a fogyasztókat, felhasználókat, vagy adott esetben egyéb piaci szereplőket eligazodni a megannyi szolgáltató és gyártó között. Ezáltal egy-egy erős brand kiemelkedhet a többi, hasonló közül. Az üzleti (B2B) szektor legerősebb márkáit is értékelik. Azokat, amelyeknek elsődleges célcsoportja nem feltétlenül közvetlenül a fogyasztó, a Business Superbrands Program emeli ki.

2024-ben egyetlen egy szakmai szervezet kapott Superbrands/Business Superbrands elismerésben hazánkban: a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) érdemelte ki azt, hogy a legerősebb márkával rendelkező szakmai szervezet lehessen Magyarországon.

– Nagy megtiszteltetés, hogy elnyertük a Business Superbrands 2024 díjat. Ez az elismerés igazolja, hogy munkánk és elkötelezettségünk a magas színvonalú szolgáltatások iránt elismerést nyert szakmai körökben is – mondta Doór Zoltán, a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) elnöke. Hozzátette: „ez az eredmény a tagjaink és partnereink támogatásának köszönhető, akik nélkül ez nem lett volna lehetséges.”

A szakmai szervezet az elmúlt években számos innovatív programot és kezdeményezést indított el, amelyek célja a logisztikai szektor fejlesztése, valamint a szakmai tudás bővítése. Kiemelten fontosnak tartják a szakmai képzések és workshopok szervezését, amikkel a logisztikai szakemberek naprakész ismeretekhez juthatnak.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek