Business Superbrands díjat nyert a Stadler

iho   ·   2014.05.09. 15:16

A Stadler Rail Csoport Magyarországon a járműgyártó ipar egyik legaktívabb beruházójaként és munkahelyteremtőjeként, másrészt az egyik legjelentősebb vasúti beszállítóként van jelen. A díj odaítélését dr. Serényi János, a Superbrands Bizottság elnöke a következőkkel indokolta: „A vállalat rengeteget tett és tesz azért, hogy jelentős számú hazai munkaerőt foglalkoztató – Budapesten, Pusztaszabolcson és Szolnokon meglévő –érdekeltségei a cégnek és a működési környezetüknek egyaránt növekvő értéket biztosítsanak. Ezt – többek között – jól mutatja az a tény is, hogy a Stadler az elmúlt esztendőkben is képes volt terjeszkedésre, folyamatos megújulásra. Mindez egy olyan időszakban történt, amikor a vasúti járműgyártó ipar szinte az egész világban kénytelen volt fájdalmas kihívásokkal megküzdeni.”.

Dunai Zoltán, a Stadler Rail Csoport országigazgatója hozzátette: „Igen nagy elismerés számunkra a Business Superbrands díj elnyerése. Lassan tíz éve vagyunk jelen a piacon, és az induláskor úgy vélem senki nem  gondolta, hogy a cégcsoport ilyen gyors és jelentős fejlődésen képes végigmenni Magyarországon. A Stadlernél folyamatosan azon fáradozunk, hogy a vevőink, és közvetve az utazóközönség igényeit is maximálisan kielégítsük. Számunkra mindig is fontos volt az üzleti megbízhatóság, a minőségi járműgyártás és a korrektség, én hiszek abban, hogy eddig is ez volt, és a jövőben is ez lesz sikereink záloga.”

(forrás: Stadler)

A Stadler Rail Csoport 2005 decembere óta van jelen Magyarországon. A pusztaszabolcsi karbantartóbázis 2007-ben, a szolnoki jármágyártó üzem 2009-ben jött létre, 2013-ban szintén Szolnokon építették ki a forgóváz-revíziós kompetenciaközpontot. A Stadler Magyarországon mintegy 450 dolgozót foglalkoztat.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek