Buszok kelettől nyugatig

Bohus Dávid   ·   2017.12.26. 12:00
kiskep_kk2017

Tavaly év végén beszámoltunk a volánokból alakult közlekedési központok beszerzéseiről, illetve az idei tenderekről. A helyközi és távolsági közlekedés idén kétszer száz vadonatúj Credo autóbusszal gazdagodott, illetve az év elején folyamatosan állt forgalomba az a 160 Volvo autóbusz, amely norvég üzemeltetőktől érkezett Magyarországra. A közlekedési központok arculatváltása is megkezdődött: az Észak-magyarországi és a Pest megyei Volánbusz autóbuszai sárga, a többi térség fehér flottaszínt kap – fő szabály szerint. De változatos képet mutat egyes megyék volán társaságaira jellemző fényezésű járművek más megyékben, városokban történő megjelenése. A 2017 évben közlekedő jellemző autóbusztípusokról galériánkban találnak összeállítást, az idei év buszos eseményeiről készült összeállításainkat figyeljék a két ünnep között.

Helyközi kivitelű 8700-as Volvók várakoznak a nyíregyházi autóbusz állomáson. A norvég üzemeltetőktől használtan beszerzett 160 autóbuszt Bács-Kiskun, Borsod Csongrád, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád, Somogy, Szabolcs, Tolna és Pest megyében osztották szét (a képre kattintva galéria nyílik a szerző felvételeiből)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek