Buszok ütköztek a BAH-csomópontnál

iho/közút   ·   2018.10.18. 15:49

Két, menetrend szerint közlekedő autóbusz ütközött össze Budapesten, a BAH-csomópontnál, a Jagelló út és a Hegyalja út kereszteződésénél csütörtökön délután: egy 112-es járat szalad bele egy 8E jelzésű busz csukló részébe. A helyszínre riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, illetve helyszínt biztosítanak és segítséget nyújtanak a kifolyt üzemanyag felitatásában. A balesetben négy ember megsérült, őket a mentők kórházba szállították. A munkálatok idejére a Jagelló út és a Hegyalja út érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. A helyszínen forgalomkorlátozásra és torlódásra kell számítani – jelenti honlapján a Katasztrófavédelem.

Két autóbusz ütközött a BAH-csomópontnál. A balesetben összesen négyen sérültek meg (fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A BKK Facebook-oldala szerint terelt útvonalon közlekedik:

  • a 8E autóbusz mindkét irányban, így nem érinti a BAH-csomópont, a Zólyomi út, a Breznó lépcső, a Sion lépcső, a Korompai utca, a Hegytető utca és a Farkasréti temető megállókat,
  • a 108E autóbusz a Gazdagréti tér felé, ezért nem érinti a BAH-csomópont megállót,
  • a 110-es és a 112-es autóbusz a Bosnyák tér felé, nem érintve a Sirály utca és a BAH-csomópont megállót,
  • a 212-es autóbusz pedig a Boráros tér felé a Kiss János altábornagy utca, a Sirály utca, a Csörsz utca és a BAH-csomópont megállót nem érinti.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek