Csak az új 1-es marad meg a hétvégére

MTI/iho   ·   2015.03.20. 19:49

Pályakarbantartás miatt a 18-as és 47-es villamos egész nap a dél-budai végállomásokról csak Újbuda-központig, a 19-es és a 41-es viszont egyáltalán nem közlekedik – közölte a Budapesti Közlekedési Központ pénteken az MTI-vel. A kieső szakaszok pótlására a BKK a Széll Kálmánt térről 18-as jelzéssel Újbuda-központig buszokat indít, a 17-es pótlójárat útvonalát pedig erre a hétvégére meghosszabbítják, az a Bécsi út/Vörösvári út végállomástól Újbuda-központ érintésével a Kelenföld vasútállomásig viszi az utasokat. Emellett a központ a 4-es metró, illetve a 7-es és 107-es busz használatát javasolja, utóbbi két járat ezen a napon megáll a Gárdonyi téren is.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk!

Az Erdélybe induló Történelmi Székely Gyors zarándokvonatra és az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek