Deák Ferenc híd: egy hét forgalomterelés ma estétől

iho/közút   ·   2020.11.02. 09:00
00_tereles_deak_ferenc_hid

A szakemberek a forgalom alakulásának függvényében – legkésőbb november 2. és november 9. között sarucserét végeznek az északi oldali híd egyik támaszánál. A szükséges beavatkozások megvalósítása érdekében ilyen jellegű műveletekre a továbbiakban is számítani kell.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai a forgalom alakulásának függvényében, legkésőbb november 2-án hétfőn este megkezdik az ideiglenes terelés kiépítését.

A beavatkozások alatt a forgalmat ideiglenesen átterelik 2-2 sávon a Deák Ferenc híd déli oldali hídjára. A munkálatok befejezéséig forgalombiztonsági okokból a halásztelki csomópont felhajtó ágat lezárják.

A 6-os úti csomópontból az M0 51-es főút irányába történő besoroláshoz fokozott figyelem szükséges. A szakemberek tervezetten november 2. és november 9. között hajtják végre a Csepel-szigeti ártéri hídszerkezet emelésével járó sarucserét. Az ideiglenes terelés várhatóan november 9-én reggel megszűnik, és visszaáll a hídon a jelenleg is alkalmazott 3-3 sávos forgalmi rend és megnyitják a halásztelki felhajtó ágat is.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek