Délután 4-től fizetni kell már minden autópályán

iho   ·   2014.01.25. 13:28
Zala és Somogy megye hét járásában van érvényben narancs fokozatú riasztás, a legalacsonyabb, citrom fokozatot pedig 13 megye – Vas, Somogy, Zala, Baranya, Veszprém, Tolna, Fejér, Jász-Nagykun-Szolnok, Békés, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Borsod-Abaúj-Zemplén – 61 járásában tartja fenn a meteorológia hófúvás miatt.

Délután 16 órától ismét fizetőssé válik az M6 és M7 jelzésű autópálya a teljes szakaszon.

(fotó:bama.hu)

Békés megyében továbbra is változó intenzitással havazik, de jelentősebb fennakadások és szolgáltatási zavarok nincsenek. Több baleset is történt a megye útjain, frontálisan ütközött két személyautó Orosháza és Csorvás között, a 47-es számú főúton. A baleset következtében az egyik jármű az árokba borult, a kivontatásához és áramtalanításához az orosházi hivatásos, valamint a csorvási önkéntes tűzoltókat riasztották. A mentési munkálatok és a rendőrségi helyszínelés ideje alatt félpályás útzár volt érvényben. Békéscsabánál, a Szarvasi úton is árokba csúszott egy személyautó, a mentésén a város hivatásos tűzoltói dolgoztak, ez idő alatt a forgalom félpályán haladt.

(fotó:bama.hu)

Megpördült és felborult egy személygépkocsi a Pest megyei Tápiószentmárton településen, a Göbölyjárási utcában. A helyszínre a nagykátai hivatásos tűzoltókat riasztották, beavatkozásuk ideje alatt félpályán halad a forgalom.

Jász-Nagykun-Szolnok megyében is jellemzően árokba csúszott járművek műszaki mentése adott feladatot a tűzoltóknak, Szelevénynél, Túrkevénél és Kisújszállás térségében történt egy-egy ilyen eset, de egyiknél sem sérült meg senki.

(fotó:bama.hu)

Fejér megyében az M6-os autópálya 64-es kilométerszelvénynél, a Pécs felé vezető oldalon gépjármű szalagkorlátnak ütközött, a külső és a leálló sávot kellett a műszaki mentés idejére lezárni.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek