Dőlnek az erdők Nógrádban

iho/vasút   ·   2017.11.30. 10:17
leesetthonogradban0

A kimaradó szakaszon a közúti helyzet miatt vonatpótlóbusz nem tud közlekedni. A kora délelőtt jelentős késésekre lehet számítani a Vác–Balassagyarmat vonalon.

Nem sokkal fél 8 után fa dőlt a vágányra Balassagyarmat és Szűgy között is. A vonatforgalom jelenleg szünetel, a szakemberek dolgoznak a fa eltávolításán. A pótlóbuszos közlekedést a hatóság nem engedélyezi ezen a szakaszon. A Balassagyarmat–Aszód vonalon jelentősen hosszabb menetidővel kell számolniuk az arra utazóknak.

Balassagyarmat–Magyarnándor közt kivágták a fát negyed kilencre, ezért újraindulhatott a forgalom, így a Balassagyarmat–Aszód vonalon dél körül helyreállhat a menetrend. A Vác–Balassagyarmat vonal Vác–Szokolya szakaszán eltávolították a fát, de Nagyoroszi és Drégelypalánk között továbbra is szünetel a forgalom egy kidőlt fa miatt. Szokolya és Diósjenő között is fa dőlt a sínekre, ezért további fennakadások várhatók a Vác-Balassagyarmat vonalon.

Háromnegyed tízre eltávolították a Drégelypalánk és Nagyoroszi között kidőlt fát, de ezen a szakaszon, valamint Szokolya és Diósjenő között továbbra is fennakadás van kidőlt fák miatt.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek