Édességbolt és légitársaságok: a repülőtér legjobb partnerei

iho   ·   2016.02.08. 11:00
cim

Kilenc éve hagyomány, hogy a Budapest Airport egy díjátadó gálaest keretében köszönetet mond repülőtéri partnereinek az elmúlt évben nyújtott teljesítményükért. Az esemény idén is az impozáns rendezvény-helyszínné alakított 1. Terminál aulájában volt. A repülőtér, mint utazási helyszín szolgáltatásai szorosan egymásra épülnek, a különböző cégek közötti együttműködés kulcsfontosságú az utazási élmény megalapozásában. Ebben tízezer repülőtéri dolgozó közös teljesítményére van szükség, ezt a munkát ismerte el a gálán a reptérkezelő – hangzik a díjátadóról szóló közlemény.

A Budapest Airport az alábbi tíz kategóriában hirdetett nyertest: a legjobb kiskereskedelmi bérlő a Szamos üzlet a SkyCourtban, a legjobb vendéglátó bérlő a Leroy Air Kft. A legjobb új légitársaság az Air China, a legjobb karbantartó cég a Lufthansa Technik. A legjobb hosszú távú légitársaság az Emirates, a legjobban fejlődő légitársaság az Air France, a legjobb ülőhely kihasználtságú légitársaság a British Airways.

A legjobban teljesítő légitársaság a Wizz Air volt, a legjobb légitársasági marketinget az Alitalia mutatta fel, a legjobb Greenairport partner pedig tavaly a Főtaxi Zrt. volt.

A díjátadó gálán, amelyen mintegy háromszáz vendég vett részt, Jost Lammers, a Budapest Airport vezérigazgatója  hangsúlyozta: – Budapest a tavalyi évben Európa leggyorsabban fejlődő repülőterévé nőtte ki magát, és ebben jelentős szerepet vállaltak partnereink a kiváló teljesítményükkel. A mai este kiváló alkalom arra, hogy személyesen is kifejezzük elismerésünket mindazoknak a cégeknek és partnereknek, akiknek köszönhetően a budapesti repülőtér és a magyar légiközlekedés nemzetközi szinten is jegyzett eredményeket ért el.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek