Egy autós tartja rettegésben a falut

iho/közút   ·   2012.11.19. 13:38

A településen hónapok óta járművezetői engedély nélkül, naponta más és más típusú gépjárművel randalírozik egy sofőr, úgy róva a köröket, hogy az őrületes motorzajra még az iskolás gyerekek is az ablakhoz szaladnak – írja a Heves online.

A minap ezekért az esztelen száguldozásokért előzetes letartóztatásba került. Sokan azt remélték, hogy nem ússza meg börtön nélkül a dolgot, ám a helyiek meglepetésére az illető csak pénzbüntetést kapott. A község lakói most úgy érzik, hogy ezzel a döntéssel az életüket naponta veszélyeztető autós nemcsak olcsón úszta meg az ügyet, de a rendőrséget is nevetségessé tette.

– A falu vezetőjeként engem minősítene, ha azt kívánnám a büntetést meghozónak, hogy az ő környezetében éljen egy olyan ember, akitől félteni kellene a gyermekét vagy az unokáját. Annyi mindenesetre bizonyos, hogy a faluban mindenkit felháborít a történet, és azt kérdezgetik egymástól, vajon tényleg csak ennyit ér-e a tarnaszentmiklósi emberek biztonsága? – fogalmazott Molnár Lászlóné polgármester.

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Közút Zöldút Logisztika Szállítmányozás Haszonjármű Alternatív hajtás

Duplájára növelt, bioüzemanyaggal hajtott kamionflottával érkezett a DHL a Hungaroringre, a Forma–1-es hétvégére

iho   ·   2024.07.18. 19:05

Az idei szezonban a bioüzemanyaggal üzemelő kamionok száma több mint kétszeresére, összesen harminchét kamionra nőtt az európai szakaszon. Minden egyes kamion átlagosan nyolcvanhárom százalékkal csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást a dízelüzemű társaikhoz képest.