Élesben a vonatinfó

iho   ·   2014.01.13. 10:59

Nem tűnik el az intercity Győrnél a térképről, megtudhatjuk, mikor érkezik Szombathely felől a csatlakozás – a 2011 óta működő vonatinfón bő két hét tesztüzem után elindult az utastájékoztatás. Ezzel az utazni vágyók a teljes magyar személyszállítási hálózatról valós képet kaphatnak. Az adatok percenként frissülnek, a vonatok elindulása, megérkezése, esetleges késése, pillanatnyi tartózkodási helye is pontosan látható. A két vasúttársaság által kiadott közös nyilatkozatban Ungvári Csaba, a MÁV-Start Zrt. és Kövesdi Szilárd, a GYSEV Zrt. vezérigazgatója egyaránt a rendszerek fejlesztését, a kor színvonalának megfelelő utastájékoztatás megalkotását emelte ki.

A január 13-án készült pillanatképen a GYSEV vonatai a körbe elhelyezett kis pöttyel, és a társaság színének megfelelően zöld-sárga felirattal láthatók

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek