Életét vesztette a buszsofőr védelmezője

iho/közút   ·   2012.11.08. 09:56

Mint arról akkor beszámoltunk, három őrjöngő fiatal tört-zúzott egy buszon a balatonboglári vasútállomáson. Mint kiderült, a sofőrön kívül egy másik férfit is bántalmaztak.

A Somogy.online szerkesztőségét két olvasó is arról tájékoztatta, hogy egy szerencsétlen sorsú, az egyik levélíró szerint hajléktalan férfi a busz vezetőjének védelmére kelt, amikor hárman rárontottak. Az információ szerint a védelmezőnek „szilánkosra” törték az arcát a vélhetően ittas támadók, és annyira megverték, hogy súlyos sérülésekkel kórházba kellett szállítani. A két balatonboglári olvasó azt írta, hogy a férfi pár nappal később a kórházban belehalt a sérülésekbe.

A portál megkérdezte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságot, mit tudnak az elhunyt férfiről, de a rendőrség egyelőre nem kíván nyilatkozni az ügy részleteiről.

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Közút Zöldút Logisztika Szállítmányozás Haszonjármű Alternatív hajtás

Duplájára növelt, bioüzemanyaggal hajtott kamionflottával érkezett a DHL a Hungaroringre, a Forma–1-es hétvégére

iho   ·   2024.07.18. 19:05

Az idei szezonban a bioüzemanyaggal üzemelő kamionok száma több mint kétszeresére, összesen harminchét kamionra nőtt az európai szakaszon. Minden egyes kamion átlagosan nyolcvanhárom százalékkal csökkenti a szén-dioxid-kibocsátást a dízelüzemű társaikhoz képest.