Elindultak a gőzösös különvonatok Szolnokra

Vörös Attila   ·   2017.09.02. 11:06
243_gozos204

Szombat reggel menetrend szerint elindult Szolnokra a MÁV Nosztalgia Kft. két különvonata. Az első, ötkocsis szerelvényt a 242-es, áramvonalas kialakítása miatt Koporsónak is becézett gép vitte, rá negyed órával pedig a nemrég felújított, csodaszép 204-es feszült neki három kocsijának. A gőzfelhős hétvége apropója, hogy idén 170 éve nyitották meg a Budapest–Cegléd–Szolnok vasútvonalat, ráadásul a hétvége egybe esik Szolnok város napjával is.

A 204-es röpíti különvonatát Szolnok felé a 100a vonalon (Vörös Attila felvételei)

A vonat utasai és a Szolnokra látogatók számos program közül válogathatnak, a közlekedésbarátok mind közül valószínűleg a Reptár és a vasúti járműjavító látogatását ütemezték be első helyen. Remek programok, még mindig nem késő elindulni!

A Koporsó így „pöfékelt”

Ha ön is lefotózta a különvonatokat akár úton Szolnokra, akár már Szolnokon, küldje el nekünk a képeit!

* *

Fotós kollégánk magánembereknek is vállal fotózást: esküvő, rendezvény, portré, családi képek műfajában keressék bátran Attilát az alábbi elérhetőségein!

Honlap: vorosattila.com
Facebook: Vörös Attila fotó
Instagram: vorosatil_ae
Mail: voriae@gmail.com

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Blog Utasellátó

Innovatív műanyag tárolók, mint a termékcsomagolási problémák ellenszere!

iho   ·   2022.06.24. 11:35

A vállalatok a megfelelő tárolási megoldások használatával sokkal könnyebbé tehetik az árucikkek mozgatását, szükség szerinti cseréjét és azok rendszerezését anélkül, hogy rengeteget kellene költeni rá. Ha termékcsomagolással kapcsolatos dilemmánk van, az újrahasznosítható műanyag ládák és konténerek nagy eséllyel megoldhatják problémánkat – cikkünkben összeszedtük a legfontosabb előnyeit.