Elkészült a miskolci sztrájkmenetrend

iho   ·   2016.02.15. 16:59

Nyilvánosságra hozta az MVK Zrt. a február 17-én kezdődő, határozatlan ideig tartó munkabeszüntetés közlekedési menetrendjét. Eszerint az 1-es villamoson csúcsidőben óránként két, a kettesen egy járat marad ki, az éjszakai 1-es a hivatalos menetrend szerint közlekedik majd. Az autóbuszvonalakon is a napközbeni járatokat érinti legjobban a sztrájk, például a felsőzsolcai 7-esen óránként két járat helyett csak egy közlekedik. A teljes menetrend az MVK Zrt. honlapjáról tölthető le, PDF formátumban.

Ahogy előző cikkünkben beszámoltunk, a miskolci közlekedésben érintett szakszervezetek az elmaradt béremelések és a 2013 óta kifizetetlen prémiumok miatt nyúltak ehhez az eszközhöz, az MVK Zrt. azonban bírósághoz fordul, mivel az érdekvédőktől nem kaptak pontos tájékoztatást a munkabeszüntetésben érdekelt munkavállalói körről, létszámról és a sztrájk kezdetének pontos időpontjáról.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek