Élményutazás a 2-esen

iho/vasút   ·   2015.09.02. 18:45
vasutazznohab0

Szeptember 11-én pénteken élményvonat indul Esztergomba. A vasutazzvelunk.hu szerelvényén a házigazda újra Szendrey András. Háziasszonyok: Vincze Lilla, Györgyi, Eszter és Anna.

A résztvevők öt órát töltenek a vonaton és egy bámulatos, mindig izgalmas városban, Esztergomban.

A tervezett program

18 óra: indulás a Nyugati pályaudvarról, Nohab mozdonnyal.

Ne késlekedjen! Foglalja le mihamarabb a helyét!

A vonaton szokásos hangulat, fogadóital, játék, fotómegállás, Orfeum kocsi. Esztergomba érve gyors transzfer a Bazilikához, majd a vár, a panoráma, a rondella megtekintése szerepel a programban, majd az utasok egy csodálatos épületbe érkeznek, a Szent Adalbert központba. Itt egy rövid köszöntő után fogadást adnak nekik. A gasztronómia után jöhet a kultúra és a szórakozás. A hangulatról sztárvendégünk, háziasszonyunk Vincze Lilla gondoskodik. Visszaúton az Orfeum kocsiban a Holiday Star zenél: Dezső, Csilla és Gyula. A program a Nyugati pályaudvaron ér véget. Igaz-hamis játék, meglepetésprogram teszi feledhetetlenné a kirándulást.

Jegyek

  • Felnőtt: 5490 Ft/fő.
  • Felnőtt „V” nyakú pólóval: 7790 Ft/fő.
  • Felnőtt Piké (galléros) pólóval: 8790 Ft/fő.
  • Gyerek (4-14 korig): 4000 Ft/fő, pólóval 5900 Ft/fő.

Aki „pólós jegyet” rendel, adja meg a pólója méretét! A szervezők nevet is írnak a pólóra.

Érdeklődni: www.vasutazzvelunk.hu, szendrey@vasutazzvelunk.hu, vasutazzvelunk@vasutazzvelunk.hu, telefon: +36 70 313 4960, +36 1 258 8751

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek