Élményvonatozás Semmering hófödte tájaira

iho/vasút   ·   2011.12.10. 10:02
zauberberg_

2011. december 28-án egynapos kirándulást szervez a téli Alpokba a MÁV Nosztalgia. Gyönyörködjön a tájban és síeljen, szánkózzon Semmering garantáltan kiváló minőségű lejtőin vagy kiránduljon a számos túraútvonal egyikén! A MÁV Nosztalgia Kft. expresszvonata idén először télen is elviszi utasait Semmering világörökség részének nyilvánított csodás panorámájú vasútvonalára.

A kirándulóknak számos sétaútvonal és múzeum segít az idő hasznos eltöltésében. A síelés szerelmeseinek Semmering garantáltan kiváló minőségű sípályáit ajánljuk. Az élményvonat a világörökség részének nyilvánított semmeringi vasút lélegzetelállítóan gyönyörű, kanyargós, alagutakkal és viaduktokkal tarkított pályaszakaszán halad.

Kiránduljon élményvonattal a havas Alpokba!<br>(fotó: MÁV Nosztalgia)

Jegyek kaphatók a MÁV Nosztalgia Kft. jegyirodájában a Nyugati pályaudvar 10. vágánya mellett. Nyitva hétfőtől csütörtökig 10.00–18.00, pénteken 10.00–16.30 között.

Bővebb információ a MÁV nosztalgia weboldalán, illetve a +36-1-269-5242-es telefonszámon, vagy a gycsikos@mavnosztalgia.hu e-mail címen kérhető.

Kapcsolódó hírek