Elnézést kérünk!

iho   ·   2015.10.03. 16:15
4000_retek

Trollszagot érzünk, de persze lehet, nincs igazunk, mindenesetre tény, van egy lelkes olvasónk, akitől rendszeresen kapunk levelet azzal kapcsolatban, milyen szép, tiszta a 17-es Nohab. Rendre meg is kapjuk a magunkét, hogy sosem írunk erről, pedig jó pár alkalommal megemlíthetnénk. Eddig bírtuk. Átszakadt a gát: a legutóbbi levél ráadásul olyan szépre sikerült, hogy muszáj betűhíven közölnünk. Illusztrációnk és a levél tartalma közötti bármiféle összefüggés pusztán a véletlen műve...

„Szomorúan tapasztalom sehol nincs megemlítve a 017-es NoHAB tisztasága.

Dicsekedni annyira szeret mindenki ,hogy ő NoHABO-ot vezet ,lát , színtéren van ,hogy merre járnak mit csinálnak de ezt az egyet is mindenki beolvaszza a többi közé pedig nem kellene. A 021-esnek mondott giccses és retkes de arc az van, 010-es a nagy alapítványi három kürtös nem magyar valóságos csak egy valami valóságos :a retek.

Ha ennyire magasztaljuk ezt a sorozatot (PERSZE MÉLTÁN) emeljük már ki kérem!”

Központozás: 1/10
Lényeglátás: 3/10
Stilisztika: 8/10

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek