Elszállt a péceli biztber, késések a 80-ason

iho/vasút   ·   2017.05.26. 11:15

Kicsivel dél utánra részben kijavították a hibát, így ismét megindulhatott a forgalom. A tetemes, sokszor hatvan perc feletti késések és a szerelvényfordulók okán azonban csak késő délutánra állhat helyre a menetrendszerű közlekedés a vonalon.

Korábban írtuk:

A szakemberek már dolgoznak a helyreállításon, azonban az esti órákig jelentős, harminc-nyolcvan perces késésekkel kell számolni a vonalon utazóknak, valamint a Nyíregyházától a Nyugati felé kör-intercityt választóknak is.

Leállt a 80-as Pécelnél, fél 12 körül 30-90 perc közötti késésekkel haladtak-álltak a szerelvények

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Ellátási lánc Vasút Logisztika Szállítmányozás Nagyvasút

Tovább csökkent az áruszállítás teljesítménye az EU-s gazdasági nehézségek miatt: a kombinált fuvarozás növelte részesedését a szállításban idehaza, uniós szinten visszaesett

MLSZKSZ/iho   ·   2024.03.18. 17:05

A Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetségének összesítése szerint kevésbé érintette a válság az intermodális forgalmat, így a több szállítási módot kombináló fuvarozás növelte részesedését az összforgalomban.