Eső és tanévkezdés: zűrzavar Budapesten

iho   ·   2014.09.01. 08:58

A BKK tájékoztatása szerint nem járt teljes vonalán a 12-es és 14-es villamos. Pótlóbuszok jártak az 50-es villamos helyett a Villanytelep és a Szarvas csárda tér megálló között vízzel elöntött pályatest miatt.

Ugyancsak pótlóbuszokat kellett beállítania 28-as és 37-es villamos helyett a Kada utca és a Sörgyár között vízzel elöntött pályatest miatt. A forgalomba állított autóbuszok a Kada utcától az Élessarokig vitték az utasokat.

A XVI. kerületben terelve közlekedett a 44-es, a 244-es és a 46-os autóbusz: nem érintette a Sasvár utcai és a Margit utcai megállót, mert elöntötte az esővíz az Arany János utcát.

Pótlóbusz járt a 24-es villamos helyett az Orczy tér és a Nagyvárad tér M között baleset miatt.

A városban rengeteg helyen volt dugó, mert miközben elsősorban Kőbányán és a XVI. kerületben az eső által elöntött szakaszok miatt volt zavar a köztlekedésben, addig az egész városban uggrásszerűen megnőtt a forgalom az utakon.

Reggel kilenc órára a forgalom az érintett vonalak nagy részén helyreállt. Kilenc után viszont a BKK azt közölte, hogy a 3-as villamos Bosnyák tér és Élessarok között nem közlekedik, a kimaradt szakaszon pótló autóbusszal utazhatnak.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek