Észak-Pesten bővít a DPD

iho   ·   2020.01.19. 09:00
dpd_csarnok0

Hatezer négyzetméteres csarnoképülettel bővíti magyarországi csomagelosztó kapacitását a DPD Hungária Kft. Rákospalotán. A csomaglogisztikai szolgáltató a zöldmezős beruházásban egy új, automata-szortírozó technológiával felszerelt központot hoz építtet a Markettel, amellyel a kapacitásait több mint duplájára növeli. A DPD ezzel válaszol az e-kereskedelem térnyerésével töretlenül fejlődő csomagszállítási piac egyre nagyobb elvárásaira.

Az új üzem nyár végére már el is készül. A közel 6000 négyzetméteres csarnok- és fejépület építészeti megoldása a jellegzetes piros DPD csomagolódobozt „utánozza”, terpesztett lemezes burkolattal készül, különleges és jól beazonosítható ipari épületként illeszkedve a teljes arculatba. A központhoz kapcsolódik egy 100 négyzetméteres portaépület is. Az építkezésnél a környezetvédelem is fontos szempont, ami összhangban van a DPD karbonsemlegességi programjával.

* *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek