Évfordulós emlékülés a 43-asról

iho   ·   2013.11.27. 16:50

Nagytétény elveszett síneire emlékeznek 2013. november 30-án, délután öt órai kezdettel a budatétényi Klauzál Gábor művelődési központban (a Campona mellett, Nagytétényi út 31-33.) Az emlékdélutánon közlekedési szervezetek, egyesületek (BKK, Budapesti Városvédő Egyesület Budafok-Tétényi munkacsoportja, Mavite, VEKE, VTTE) előadásait lehet meghallgatni, és levetítik az 1998-ban készült Megszüntetett budapesti villamosok nyomvonalain című filmet is.

Az emlékdélutánra várhatóan nosztalgiavillamos is közlekedik: a 2624-es kocsi tervezett indulási időpontja a Széll Kálmán térről 15.40-kor lesz. A villamoshoz 43A/V jelzésű autóbusz csatlakozik a budafoki Városház téren, amelynek végállomása a Klauzál Gábor művelődési központ előtt lesz. A most megnyíló villamostörténeti kiállítást december 20-ig lehet megtekinteni.

(fotó: Komjáthy Zoltán)

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek