Ezt pont megsütötte!

Vörös Attila   ·   2015.09.14. 11:15
774--P9060009

Az ember néha csak úgy kimegy az 1-es vonalhoz, és pár órán át lekapja, ami csak jön. A sokadik Flirt persze kevésbé izgalmas, de bármikor beeshet valami ritkább fogás is. Ez történt a hétvégén is, amikor az átlagos felhozatal mellett megjelent a Központi Felépítményvizsgáló Kft. (KFV Kft.) síndiagnosztikai (SDS) ABmot motorvonata is.

A felhőkép lassan egy hete ugyanolyan, a délelőtti napsütés után hamar megjelennek a súlyos gomolyfelhők, és szép lassan elfoglalják szinte az egész eget. Látványosakat lehet ilyenkor fotózni, meg nagyokat szívni, amikor épp árnyékban jön a jó téma. Most is úgy tűnt, ez lesz a műsor, a vonat orra még bőven árnyékban volt. De érdemes volt utánafordulni, egy rövid helyen pont sütötte a nap a spéci szerelvényt!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Blog Utasellátó

Hogyan sportoljunk nyáron?

iho   ·   2023.06.01. 14:35

A nyár mindig is a szabadtéri aktivitások ideje volt, és a sportok, amelyeket ebben a szezonban végezhetünk, nem csak élvezetesek, hanem rengeteg előnnyel is járnak a testünk és az egészségünk számára.