Fapados vonattal a telekocsi ellen

iho   ·   2016.03.03. 09:24

A közös francia-belga tulajdonú Thalys versenybe száll az utasokért, ezúttal a telekocsi-szolgáltatás a fő „ellenség”. A Párizs–Brüsszel nagysebességű vasút kissé lassul ugyan: egy óra huszonkét perc helyett majd' egy órával tart tovább a 315 kilométeres út, a vonat helyenként a hagyományos vasúti pályát és állomásokat is érinti.

Az Izy névre keresztelt, új, zöld-lila színvilágú szerelvények április 3-án indulnak, mindössze 19 eurós jegyárakat kínálva, csökkentett szolgáltatásokkal, például étkezőkocsi nélkül. Ahogy Agnes Olgier, a Thalys vezérigazgatója elmondta: a kirándulókat, a fiatalokat, a városlátogató családokat célozzák meg ezzel az új szolgáltatással – írja a napi.hu.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső, idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek