Felsővezetékszakadás borította az elővárost

Kemsei Zoltán   ·   2016.02.26. 08:40
00kicsi

A reggeli csúcsban történt esemény a 80a és a 120a vonalak forgalmát, a Budapestre induló iskolások, dolgozók napját keserítette meg. A vonatok Kőbánya felső és Rákos között egy vágányon, váltott irányban közlekedhettek, ez 30-40 perces késéseket okozott. A gödöllői és a sülysápi vonatokat lemondták, az érkező elővárosi szerelvények Rákoson rövidebb-hosszabb veszteglésre kényszerültek.

Így nézett ki a 80a és a 120a vonal a vonatinfón<br>A képre kattintva fotógaléria nyílik

A vonatokról leszállt utasok a Jászberényi utat, a buszmegállót célozták meg, ahol soha nem látott tömegek vérták az érkező járműveket. A BKK operatívan a gyorsjáratokat is megállította, a zónázó és a távolsági vonatokat a MÁV-Start minden állomáson és megállóhelyen megállította, pótolandó a kimaradt elővárosi szerelvényeket.

Rákos, reggel negyed nyolc: az 5509-es egri vonatról leszálló utasok<br>(a szerző felvételei)

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Utazzon velünk! Az első világháborús olasz front déli szakaszát felkereső, idén újra elinduló Isonzó Expressz emlékvonatra jelentkezzen a MÁV Nosztalgia Kft.-nél!

Kapcsolódó hírek