Figyelem! Újra retró hétvége a Balatonon!

iho   ·   2019.08.02. 14:30
retro18-400

Ismét retró hétvége, a Balatont ellepik a kultikus mozdonyok: a szokásos remot és klasszikus Csörgők mellett menetrend szerinti vonatok élén dolgozik a mostani hétvégén is egy Púpos, két Szergej és egy Nohab. A vonatok azonosak a múltkori hétvége járataival, ide kattintva tájékozódjanak!

A változás:

  • A 224-es Púpos helyett most a MÁV Nosztalgia Kft. 114-es gépét vetik be az M40-es fordában;
  • a 001-es Nohab helyett pedig az úrjafestett 019-es emeli a hétvége fényét!

A 114-es Púpos filmforgatáson a lovasberényi vonalon (fotó: Vörös Attila)

A MÁV Nosztalgia Kft. dízelmozdonyai mellett a MÁV-Start is különlegességgel készül. A 089-es és a 194-es klasszik Szergej is fog ismét vonatokat továbbítani Tapolca és Székesfehérvár között, a klasszik Csörgők közül pedig a 2143-as is dolgozik a Balatonnál, ez egy újabb bónusz, ha a régi festéseket nézzük.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.