Forgalomkorlátozások szerdától a Rákóczi hídon

iho/közút   ·   2012.07.31. 11:30

Felújítási munkák kezdődnek 2012. augusztus 1-jén, szerdán a Rákóczi hídon, valamint a kapcsolódó – a pesti oldalon a Soroksári út, a budai oldalon a Nádorkert feletti – hídszerkezeteken. A munkák során korlát-felújítási munkákat végeznek, amelyek a közúti forgalom korlátozását is szükségessé teszik – tájékoztatta az ihót a Budapesti Közlekedési Központ.

A pesti hídfő környékén a munkafolyamatok előrehaladásától függően több alkalommal lezárják a szélső forgalmi sávot, emiatt torlódásokra kell számítani. A lezárásokra hétköznap napközben is sor kerül majd, ezt a Budapesti Közlekedési Központ igyekszik úgy szervezni, hogy a jelentős torlódást okozó lezárások a tanév elejéig, azaz 2012. szeptember 1-jéig, szerdáig befejeződjenek.

Szeptember 1-je után a forgalomkorlátozással járó munkákat napközben sávszűkítés mellett, éjszakánként és hétvégén pedig sávlezárás és sebességkorlátozás mellett végzik a szakemberek. A munkálatok várhatóan október közepéig tartanak majd.

A munkavégzés idején a 103-as autóbusz menetideje a kialakuló torlódások miatt néhány perccel megnövekedhet.

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Nem tudja, mennyiért veheti igénybe a közösségi közlekedést március 1-jétől? Akkor irány az ujtarifa.hu!

iho/vasút   ·   2024.02.21. 13:00

Tájékoztató weboldalt indított a MÁV–Volán csoport a március 1-jével induló új tarifarendszerről, melyen többek között az új bérletekről és kedvezményekről, a 24 órás napijegyekről, valamint a fővárosi agglomerációt érintő közlekedési változásokról lehet informálódni.