Fotózd le nekünk! - Együttállások

Berky Dénes   ·   2012.11.26. 16:30
kiskep_egyutt

Ritkán látunk olyan képeket, melyek kifejezetten azért készültek, hogy egy felvételen legyen látható két, vagy több, közlekedési ágazat képviselője egyszerre. Most arra kértük olvasóinkat, hogy ilyeneket küldjenek. Ez alkalommal is érkezett bőven kép, volt miből válogatni. Tekintsék most meg az érkezett képekből készített összeállításunkat! Köszönjük a képeket az olvasóknak!

Leírás: 280-as a gyors 20-assal, Tátra a 12-es villamos vonalán Borhegyi Norbert felvételén<br>A képre kattintva galéria nyílik

A jövő hét témája: Európa vasútja. A magyar vasutat ismerjük, mint a rossz pénzt, ezért ezúttal a képeket várjuk egész Európából, kivéve Magyarországról. Portugáliától Bulgáriáig, Olaszországtól Norvégiáig, az öreg kontinens be van hálózva sínpárokkal, a vasútbarátok pedig mindenhol fotózzák a helyi vasutat. Tehát várjuk a képeket egészen december másodikán este hatig, hogy másnap már meg is jelenhessen oldalunkon. A szabályok továbbra is érvényesek, egy ember legfeljebb 10 képet küldjön a feldolgozhatóság érdekében, melyek lehetőleg 1200 pixeles méretnél nagyobbak legyenek. Az email cím a megszokott, berky.denes@indohaz.hu. A téma rovatba ezt írják: Fotózd le nekünk!

Kapcsolódó hírek