Fotózd le nekünk! - Miskolc

Berky Dénes   ·   2013.08.19. 20:00
kiskep_miskolc

Miskolc hazánk negyedik, Észak-Magyarország legnépesebb városa. A városi közlekedés története is igen régre nyúlik vissza, a Miskolc Városi Közlekedés Zrt. honlapján egy nagyon részletes összeállítást láthatunk erről. Az elmúlt két hét alatt ugyan valamivel kevesebb képet kaptam annál, mint reméltem, de ennek ellenére is egy szép összeállítást sikerült összehozni.

Beszéljenek hát a képek, köszönjük a felvételeket olvasóinknak és jó képnézegetést és a hátralévő hosszúhétvégére kellemes pihenést kívánunk mindenkinek!

Kibédy Károly felvételén a hamarosan búcsúzó bécsi származású SGP-E1-es villamosok egyike Felső-Majláth végállomáson<br>A képre kattintva galéria nyílik az olvasók által küldött képekből

A jövő hét témája: Szeged, Debrecen és Miskolc után Pécs következik a sorban. Várjuk a Pécsett, a városi közlekedésről készült legjobb felvételeiket egészen augusztus 25-én 18 óráig, a megszokott címre: berky.denes@indohaz.hu. A tárgy rovatba ez alkalommal se felejtsék el beírni: Fotózd le nekünk!

Kapcsolódó hírek