Fotózd le nekünk! – Reklámmozdonyok

Berky Dénes   ·   2012.11.05. 11:30
kiskep

Ötven képben határoztam meg magamnak a maximumot, amit felrakok, eddig ezt a határt nem érte el a képek száma, most azonban igen. Nagyon nehéz dolgom volt, Európa-szerte róják a síneket feldíszített, reklámokkal ellátott mozdonyok, vonatok. Érkezett kép magyar, osztrák, svájci, lengyel és német gépekről, így egy szép palettát láthatunk a környező országok werbelokjaiból. Köszönjük a képeket olvasóinknak és kellemes képnézegetést kívánunk!

Németh Gábor felvételén a DB egyik 111-es sorozatú mozdonya a vasutat népszerűsíti, oldalán a felirattal: Vasúton a hegyekbe!<br/>A képre kattintva galéria nyílik az olvasók képeiből.

A jövő hét témája: A ráncajtós Ikaruszok. A 200-as sorozatot még ráncajtóval kezdték gyártani, de napjainkra alig maradt forgalomban ilyen típus, várjuk tehát felvételeiket a megmaradt példányokról és archív felvételeket a hőskorból. Képeiket továbbra is a berky.denes@indohaz.hu email címre várjuk, ez alkalommal november 11-én 18 óráig. A tárgy mezőbe ezt írják: Fotózd le nekünk!

Kapcsolódó hírek