Fővárosi traktorfészek

iho   ·   2014.10.18. 13:45
wab_telep_0

H. Szabó Sándor fotóriporter újra helikopterre ült. Ezúttal Budapest fölött repült, és megnézte, lefényképezte, milyen a Nagykőrösi úti Waberer's központ.

Katonás rendben. A képre kattintva galéria nyílik (fotók: H. Szabó Sándor)

Ez és így látszik a frissen brit leányvállalatot alapított cég fővárosi telephelyéből. De ne csak nézze a képeket, számoljon, játsszon velünk! Hány traktort, pótkocsit, és „kész” szerelvényt lát a fotókon? Valamennyi képet végig kell nézni a helyes válaszhoz, hiszen például vannak olyan vontatók, amelyek csak egyik vagy épp másik képen látszanak. Kommentben várjuk a megfejtéseket! Jó számolást, jó szórakozást kívánunk!

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.