Gyalogosgázolás Zalabér-Batyknál

MTI/iho   ·   2016.01.03. 09:58

A két lehetséges helyszín. Zalabéren, a vasútállomás után két helyen keresztezi a vasútvonalat az út

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közlése szerint a két személyvagonból álló vonat Zalabéren, a vasúti átjárónál gázolta halálra a férfit. A szerencsétlenül járt embert a zalaszentgróti tűzoltók a vonattól mintegy százötven méternyire találták meg. A 9510-es Celldömölk–Zalaegerszeg személyvonaton öten utaztak, közülük senki sem sérült meg. A végig egy-két perces késéssel közlekedő szerelvényt, a gázolás és az azt követő helyszínelés miatt csak két és fél óra múlva engedték Zalaegerszeg felé. A Mávinform közlése szerint a két állomás között a vonatok nem közlekedhettek, az utasokat vonatpótló autóbuszok szállították.

A 9510-es vonat ma sajnos így ért oda Zalaegerszegre

Máshol műszaki hiba miatt késnek a vonatok

Tájékoztattak arról is, hogy Püspökladánynál műszaki hiba lassítja a vonatközlekedést. A Püspökladány–Karcag közötti vonalszakaszon nem működnek a fénysorompók, ezért a Budapest–Szolnok–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony vonalon 20–30 perccel hosszabbodott meg a menetidő. A műszaki hiba elhárítása folyamatban van.

* * *

Indóház Online – Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek