Győr nem hagyja magát

MTI   ·   2012.03.13. 17:15
A polgármester több érvet is felsorakoztatott a győri telephely létesítése mellett. Az MTI-nek elmondta, hogy az összesen 120 hektáros terület nagyobb, mint amire az autógyárnak most szüksége van, de a jövőre nézve fontos a bővíthetőség. A közelben kiépített úthálózat, víz- és csatornarendszer van, az elektromos hálózaton kell csak fejleszteni, igény esetén vasúti iparvágányt is építhetnek. Thomas Faustmann, az Audi Hungaria Motor Kft. ügyvezetésének elnöke leszögezte: a cégvezetés még nem döntött véglegesen a logisztikai park helyéről, de Gönyű esélyeit nagyon jónak tartja.

Kapcsolódó hírek

Vasút Közút Nagyvasút Kisvasút Városi vasút Autóbuszközlekedés

Titkos bunker Veszprémben, 150 éves fűtőház Miskolcon, vasúti magángyűjtemény Kelebián, nosztalgiabuszok Hatvanban: ha Múzeumok Éjszakája, akkor MÁV–Volán-csoport is!

MÁV/iho   ·   2024.06.19. 16:10

Június 22-én az ország számos pontján várják érdekes programokkal a látogatókat: a MÁV–Volán-csoport idén is aktív résztvevője a rendezvénynek, tizenkilenc településen, összesen huszonegy helyszín tart nyitva az érdeklődők előtt jövő szombat éjszaka.

Közút Haszonjármű

EKM: gyorsabbá válik a nagykategóriás jogosítványszerzés

iho/közút   ·   2024.06.19. 08:05

Újabb egyszerűsítéssel, ezúttal a nagykategóriás jogosítványszerzés gyorsításával segíti az Építési és Közlekedési Minisztérium a hazai szállítmányozási és fuvarozói ágazat fejlődését, a szektorban tapasztalt munkaerőhiány csökkentését. A jövőben a teherautók vezetésére jogosító C kategóriás jogosítvánnyal egyidőben megszerezhető az ahhoz kapcsolt nehézpótkocsiból álló járműszerelvényekre szóló CE kategóriás vezetői engedély.