Győrben mindig történik valami

MTI/iho   ·   2013.09.05. 22:24

Egy ember meghalt, egy pedig megsérült, amikor egy személygépkocsi kisteherautóval ütközött a Pécs és Pellérd közötti úton csütörtökön. A megyei rendőrkapitányság közleménye szerint az út keszüi elágazásánál eddig tisztázatlan okból történt frontális karambolban a személygépkocsi vezetője halt meg, a teherautó sofőrje pedig kórházba került.

Kábellopás miatt autóbuszok szállítják az utasokat a csömöri HÉV vonalán Cinkota és Csömör között. A forgalom nem sokkal dél után állt helyre.

Kerékpáros okozott balesetet Győrben: a város külterületén, az Alsókert utcán, a 81-es számú főút irányába. A 66 éves biciklis a főút kereszteződéséhez ért, majd a tiltó tábla ellenére megállás nélkül megkezdte kanyarodását a főútra, Pér irányába. Az úton Győr irányába szabályosan közlekedő Seat vezetője a kanyarodó férfit észlelte és az ütközés elkerülése érdekében balra rántotta a kormányt, és összeütközött a vele szemben érkező Lada ával. A baleset során a Lada gépjárművezetője és két utasa sérült meg.

A kerékpáros ittasan tekert, s az is kiderült róla, korábban lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt körözték. A járőrök a szabálytalanul kerékpározó férfit a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ellene közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

* * *

Indóház Online - Hivatalos oldal: hogy ne maradj le semmiről, ami a földön, a föld alatt, a síneken, a vízen vagy a levegőben történik. Csatlakozz hozzánk! Klikk, és like a Facebookon!

Kapcsolódó hírek